Gudomlig Kärlek

Idag tog jag för första gången emot Guds Kärlek, genom att önska och längta efter Gudomlig Kärlek. Jag har känt Guds Kärlek förut men då genom att jag varit i smärta och sorg över vad jag gjort mot andra och vad som gjordes mot mig när jag var barn.

Jag har haft motstånd mot att bara be Gud om Kärlek så där, känt att jag inte är god nog att få Guds kärlek, och jag har inte heller velat bli så känslomässigt överväldigad, som jag ju blir och det leder alltid till att jag gråter.

http://mary.divinetruth.com/2013/05/25/solomon-the-great-experiment-series/

I morse såg jag denna you-tube med Jesus och Mary där de diskuterar ett meddelande som mr James Padgett tog emot den 20 April 1916 från Solomon. Ja, Solomon i bibeln. Han säger såhär:

”Vad är det största i hela världen? Bön och tro från människan; och Kärlek – den Gudomliga Kärleken – från Gud. Den senare finns väntande och den förra får den att träda in i människans själar. Inga andra sanningar är så stora och monumentala som denna.”

 

Och jag blev mycket inspirerad och bestämde mig att nu ska jag gå igenom det här. Satte mig i bön, en längtan till Gud från mitt hjärta, från själen, en längtan till Gud. Kände min längtan. Inget mer, kände då mina motstånd och de var att jag är inte god nog att ta emot Guds Kärlek, och det monumentala för mig, jag vill inte öppna mitt hjärta till en man. Upptäckte då att jag fortfarande känner att Gud är mest man. Jag har aldrig öppnat hjärtat för en man tidigare. Då kom gråten och sorgen och Guds Kärlek kom in i mig då. Jag kände kärleken längre än jag gjort någon gång tidigare. Tidigare har det mest varit lite hipp som happ när jag sörjt och varit sann i vad jag känner. Men den här gången var det medvetet, jag satte mig ner, bad-längtade i hjärtat till Gud och det hände.

http://mary.divinetruth.com/2013/05/25/solomon-the-great-experiment-series/

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s